El sector de la restauració aprofitarà el relaxament de les mesures que entra en vigor avui però reclama un pla de desescalada concret

Tota obertura és bona per a la restauració en un moment tant complicat com aquest. Ara bé, el fet de no poder encara obrir als vespres seguirà afectant molt la facturació de bars i restaurants.

Molts dels que estaven encara tancats per les incerteses i la volatilitat de les mesures s’estan plantejant aixecar persiana, això sí, veient que hi ha la intenció d’anar obrint l’aixeta. És per això que el sector reclama un pla de desescalada, com a mínim, d’aquí fins a Setmana Santa, per tenir una previsió i poder-se organitzar amb proveïdors i treballadors.

Gerard Xifra, president Associació d’Hostalatge de la Garrotxa: Alguns es preparen per començar a obrir, per això demanem terminis. Depèn de la tipologia de client que tingui cadascú, interessa molt saber quin és el pla perquè tothom es pugui organitzar segons el que cregui més oportú.

Si més no, aquestes són imatges d’avui entre les 11 i les 12 del matí. Són nombrosos els negocis que han mantingut ja la persiana apujada i aprofitaran fins l’últim minut d’obertura.

x