L’ACO se sobreposa a les restriccions i a la pluja per sortir després d’un any en una edició descafeïnada de la botiga al carrer

Sortir al carrer després d’un any ja era tot un èxit per a la organització de la botiga al carrer, però l’ACO tenia clar que la d’enguany seria una edició descafeïnada de la diada. La pluja també va fer acte de presència per posar encara més traves a la iniciativa, que va tenir una acollida bastant minsa, però previsible pel fet de fer-se en divendres i poder treure a fora tan sols una taula per establiment.

Jordi Rovira, president ACO: Realment el factor temps també va influir, perquè al matí encara vam aguantar. Però bé, a la tarda també hi va haver una mica de moviment. No va poder ser el que és una botiga al carrer però era el que tocava per aquest dia.

Des de l’Associació de Comerciants d’Olot esperen que de cara a l’estiu es pugui celebrar una diada com aquestes en condicions si més no millors de les que es van poder veure divendres, fent la botiga al carrer un dissabte, on la majoria de la gent no treballi, i exposant al carrer, tot i que amb les mesures adequades, amb més productes i major presència que aquest any.

x