Sant Joan les Fonts continua les obres de millora del centre sociocultural i tornarà a posar a disposició dels veïns les barbacoes del Prat de les Coromines

Sant Joan les Fonts continua el rentat de cara del centre sociocultural, ubicat a l’antic cinema Iris del poble. Al setembre s’hi van fer millores d’accessibilitat, amb la instal•lació d’una barana, i ara repintat tot l’exterior de l’edifici.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Eren les intervencions que es van veure més urgents, perquè hi havia una part de la façana que s’havia d’arreglar, de la balconada principal. Posats a fer, vam embellir l’espai exterior i les parts enjardinades de les escales que hi donen accés. És un pas més en l’embelliment de tot el que és l’entorn del barri vell.

En breu, Sant Joan les Fonts tornarà a posar a disposició dels veïns les barbacoes del Prat de les Coromines, que havien quedat malmeses pel mal ús que en feien alguns usuaris. D’acord amb la consulta popular que es va fer l’any passat, l’ajuntament ha tancat l’espai i ha canviat les condicions per utilitzar-lo.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: La gent que vulgui venir haurà de sol•licitar la clau, a partir d’una fiança, i si les instal•lacions s’han deixat perfectes es torna la fiança i ja està.

Per tornar a habilitar la zona de barbacoes, el consistori ha hagut d’invertir 16.000 euros en la renovació de l’interior i el nou sistema de tancament.

x