Jordi Costa deixa de ser entrenador del Club Hoquei Olot

Jordi Costa deixa de ser a partir d’avui entrenador del primer equip del Club Hoquei Olot. Així ho ha anunciat el club en un breu comunicat a través de les xarxes socials, en el qual hi explica que la direcció esportiva ha decidit realitzar un canvi a la banqueta per afrontar la segona fase de la lliga.

Segons ha pogut saber Olot Televisió a través de fonts del mateix club, el que es busca és un canvi en l’estil de joc per afrontar aquest tram de temporada i aprofiten per fer-ho ara, a l’ impàs de la primera i la segona fase, amb la jornada de descans d’aquest cap de setmana. El mateix club ha volgut deixar clar la ben entesa en tot moment entre club i entrenador, i li agraeix la tasca feta, la dedicació, la implicació, compromís esforç i professionalitat. Feia dos anys que Costa estava al club olotí. En les properes hores o propers dies es podria donar a conèixer el substitut de Jordi Costa.

x