Junts realitza una jornada de treball a diversos municipis de la Garrotxa

La coordinadora de Junts a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas, va dur a terme aquest dimarts una jornada de treball amb alcaldes, regidors i afiliats garrotxins. Va estar a Argelaguer, Sant Joan les Fonts, Les Preses, Sant Feliu de Pallerols I Les Planes d’Hostoles amb l’objectiu de recórrer els diversos municipis de la demarcació i donar eines en el món polític local i crear grups executius locals, de cara a la preparació de les properes Eleccions Municipals.

Maria Àngels Planas, coordinadora de junts a la Veguereia de Girona: Per nosaltres el municipalisme és importantíssim, hem de fer molt de territori, anar poble per poble per conèixer la get i eixamplar la base. Aquest és el camí i ara l’hem començat a fer.

Fèlix Castanyer, regidor Aj. Sant Feliu de Pallerols: Nosaltres des dels municipis petits també necessitem l’ajuda del grup. Demanem als polítics que trepitgin territori i la mostra és que, mentre s’està formant un nou Govern, ens venen a visitar i coneguin les nostres problemàtiques.

Precisament, pel que fa a la formació del nou Govern de la Generalitat i el paper de Junts per Catalunya, això és el que va explicar la coordinadora de Junts a la vegueria de Girona.

Maria Àngels Planas, coordinadora de junts a la Veguereia de Girona: Ara s’està negociant. Ja sabeu que tot fins l’últim dia no se sap a quin acord s’ha arribat o fins a l’últim dia no s’arriben a cords. Nosaltres sempre hem dit que volem entrar al govern, pe`ro que volem un acord a llarg termini.

x