L’Escola de Música d’Olot ja compagina les classes virtuals amb classes presencials

Aquest mes de març, el so de les guitarres, el sac de gemecs o el saxo torna a sentir-se a les aules de l’Escola Municipal de Música d’Olot. Com la majoria d’activitats extraescolars, l’escola ha pogut començar la represa d’acord amb la normativa del Departament de Salut.

Albert Carbonell, director Escola Municipal de Música d’Olot: Aquesta setmana han començat els nens de fins a 9 anys, alguns adults també, i hem tingut en compte que pogués venir la gent que potser té més complicacions de fer-ho telemàticament. De cares a la setmana que ve ja serà molt més presencial i semipresencial.

Pau Bassols, alumne Escola Municipal de Música d’Olot: A mi m’agrada més venir aquí a l’escola, perquè em costava fer classes telemàtiques.

Tot i que molts fa mesos que no trepitgen les aules, la majoria han pogut seguir la seva formació musical des de casa, fent ús de la plataforma Aulavirtualmúsica, un programari pioner a la demarcació de Girona que també és un bon recurs pedagògic per les classes presencials.

Albert Carbonell, director Escola Municipal de Música d’Olot: Tenim pantalles que vam poder col·locar i podem fer servir l’aplicatiu, que anem pujant els exercicis que poden fer, el mateix que tindrien els llibre. Ho poden fer aquí a la classe, però també des de casa… també ens pot servir per si hi ha casos confinats etc.

D’aquesta manera, sigui mantenint la distància en una aula, a través de l’ordinador o la tauleta, la música ha seguit acompanyant els més de 300 alumnes del centre olotí.