Montagut i Oix comença a realitzar obres de millora als carrers del municipi

Un cop finalitzades les obres de reforma del centre cultural de Montagut, el municipi garrotxí segueix remodelant una gran part del poble. De fet, es tracta d’un Pla Integral de Millora de tot el nucli, que consisteix en diverses obres de millora progressiva de tots els carrers.

L’any passat es va començar pel carrer d’Olot i aquest passat mes de febrer, es va dur a terme l’aprovació inicial del projecte de reforma del nucli històric. El projecte té un cost de 63.449 euros i comptarà amb una subvenció de la Diputació de Girona. Les obres s’adjudicaran i executaran a partir del segon trimestre del 2021.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: Nosaltres aquest any 2021 tenim moltes obres i molts projectes. Això ve donat de la flexibilització de la llei, la disposició del romanent. L’any passat ja vam disposar de part d’aquest i aquest any també en volem disposar. Creiem que són obres necessàries pels pobles del municipi, Montagut i Oix, però també per les altres zones com els disseminats, les urbanitzacions, els barris del Fluvià i del Cós, dels Angles… tenim un municipi molt extens, és un dels més extensos de la comarca i per tant tenim moltes obres i moltes millores a fer. 

El que també s’ha aprovat han estat les obres de millora i manteniment del carril bici, tant per a vianants com per bicicletes, que uneix el nucli de Montagut i la urbanització de la Cometa. En aquest cas, és una adjudicació directa del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: És molt important, sobretot perquè uneix el nucli de Montagut amb l’urbanització de La Cometa. És un vincle, amb aquests dos nuclis, molt important i també per l’entorn.

En les properes setmanes començaran les obres, que tenen un cost total de 32.192 euros, 16.000 dels quals estan subvencionats pel fons Feder i aproximadament uns 13.000 del Pla de Foment.