L’empresa 333, especialitzada en el sector ramader i carni, estrena botiga online

PUBLICITAT

L’empresa 333, dedicada i especialitzada en la venda de productes relacionats amb la ramaderia i el sector carni acaba de renovar la seva web i la botiga online.

Amb aquesta aposta volen oferir el millor servei de la més alta qualitat, potenciant els valors de la companyia: compromís, seguretat i la qualitat dels productes que ofereix.

En aquesta línia s’han creat noves prestacions de la botiga online. El nou disseny informàtic de la plataforma permet facilitar el procés de recerca i consulta de totes les comandes i les futures; és més àgil i dinàmica i parteix d’un disseny intuïtiu, modern i fàcil d’utilitzar; garanteix la màxima seguretat en el procés de compra i s’han introduït una gran quantitat de nous productes, tots disponibles al catàleg.

Amb aquesta millora del web, 333 no només ha volgut millorar les funcionalitats de la nova interfície sinó que també ha destinat una gran part del nou disseny en crear unes millors condicions per a l’experiència de l’usuari durant el procés de compra.
A més, des d’ara, si es realitza una comanda de més de 400 euros a Espanya o Portugal, l’enviament és gratuït.

Aquesta innovació permet a 333 ser la botiga online de referència en el sector de la ramaderia, amb més de 120 marques i fabricants al catàleg.

x