Torna la Divisió d’Honor de tennis taula i el CTT Olot serà l’amfitrió de la primera concentració

El primer equip del Club Tennis Taula Olot s’estrena a la lliga de Divisió d’Honor aquest cap de setmana al Grup 4, i ho farà en gran, amb una concentració a Olot. Suposarà, també, l’estrena de Diogo Pinho amb el club olotí, que competirà juntament amb Marc Caymel davant el Sabadell i el Sant Josep d’Eivissa.

Arnau Roca, jugador Club tennis Taula Olot: Sant Josep creiem que és l’equip més fort de la lliga, tenen dos estranger fitxats, un suec que creiem que vindrà aquest cap de setmana i un parell de jugadors més, bons. I el Sabadell, té un jugador experimentat, i els altres dos tenen un nivell més estàndard.

Precisament Arnau Roca no jugarà les dues primeres jornades donat que el cap de setmana passat va participar a l’estrena de la lliga a Primera Nacional. Ho va fer amb quatre victòries, que li han servit per agafar ritme i confiança.

El fet de jugar a casa pot afavorir, en part, als olotins, tot i que no hi podrà ser present el sempre animós públic olotí.

Arnau Roca, jugador Club tennis Taula Olot: Jugar a casa és un avantatge. Ho coneixes tot. Els pavellons, la dimensió, el bot de la pilota, l’altura…

Dissabte a les 11 els olotins s’estrenaran amb el Sabadell, mentre que el diumenge a les deu afrontaran el duel, previsiblement, més complicat dels dos davant l’Eivissa.

L’entrevista completa a Arnau Roca la podran veure aquest divendres a les nou del vespre al programa La Banqueta d’aquesta casa.