La UE Olot visita el Lleida amb l’objectiu de sumar i recuperar sensacions

La Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda al Lleida. Els de Gabri han passat pàgina de la derrota a casa davant l’Hospitalet i afronten el duel amb ganes de corregir els errors del darrer partit, marcat pel mal inici.

Gabri García, entrenador UE Olot: D’alguna manera no perdre aquests 45 que la setmana ens van fer molt mal. Ens ha de servir d’experiència. Hem de sortir més concentrats.

El Lleida tampoc arriba amb bona dinàmica, havent perdut els dos darrers partits i amb només una victòria en els darrers cinc, que l’han situat a la lluita per fugir de la zona baixa de la taula. Tot i així Gabri els veu perillosos i un dels rivals més forts de la categoria.

Gabri García, entrenador UE Olot: Sobretot és un equip que competeix molt bé. I nosaltres, el dia que ho fem, al nivell dels altres, podem guanyar a tothom, però quan no ho fem tenim més dificultats, perquè igual el futbol nostre no ens arriba per guanyar a equips tan competitiu. I una mica d’això haurem d’estar pendents aquest partit. Un Lleida amb les idees clares i amb un joc molt identificat.

La Unió esportiva Olot recupera Carles Mas per aquest partit, però perd Pedro del campo, amb una hiperextensió al genoll que encara li provoca dolor.

El tècnic bagenc també ha reaccionat a la possible tornada de públic als camps de futbol, pensant en el derbi gironí contra el Llagostera en la següent jornada.

Gabri García, entrenador UE Olot: Per nosaltres i per la gent que podrà a venir a veure l’equip després d’un any, és una molt bona notícia. Nosaltres tenim moltes ganes que vingui la gent i l’afició té ganes de donar suport a l’equip, des de dintre el camp.

El primer pas, però, és treure un bon resultat davant el Lleida, per seguir sumant punts, pensant ja, en la segona fase de la competició.

x