Miki Ràfols arriba il·lusionat, acompanyat i amb ganes de somiar amb els play-off d’ascens

Miki Ràfols, nou entrenador CH Olot: Buscaven un punt de motivació a  l‘equip, entenc, però també estaven condicionats per la situació. Si vas a buscar un altre entrenador a mitja temporada, en actiu serà difícil, per situació geogràfica, Olot tampoc queda res a prop. I suposo que la meva opció era còmode perquè soc d’Olot, soc del club i perquè conec els jugadors i l’equip.

Em fa molta il·lusió tot i que no entrava en els meus plans entrenar ni aquest any ni l’any que ve, m’ho agafo com a un repte amb pocs partits, però un repte i un premi molt gran. I amb l’objectiu, amb les ganes de somiar de classificar-nos pel play-off d’ascens.

Una de els coses que em vaig anotar quan vaig acabar l’etapa d’entrenador, va ser que si tornava a agafar un equip no l’agafaria sol. Hi ha masses variables tan a nivell de gestió de grup com de gestió de partits. L’Adrià Piera ens fa aquest favor, i ve amb nosaltres. I per afinitat i per proximitat en edat, i quan era jugador i capità ja era una mica amb el que comentava moltes coses, inquietuds, dubtes que podia tenir…

Ara mateix l’objectiu són aquests quatre partits, ser competitius. Tenim quatre rivals molt durs que han sigut molt superior en l’altra fase, sobretot Barça, Cerdanyola i Congrés. Jo ara mateix l’ascens no plantejo. Se que tenim plantilla per fer-ho però aconseguir un ascens són paraules molt grosses, perquè vol dir que has d’estar molt bé. Jo sobretot el que demano, és que nosaltres ja serem responsables que les coses surtin, però que ells no es lesionin. Que si no estem al nivell que no sigui perquè ens falta gent, sinó perquè han sigut millor.