Estrena amb victòria del CTT Olot i derrotes dels sèniors femení i masculí del Vòlei Olot

 

El primer equip del Club Tennis Taula Olot va debutar amb victòria a la lliga. Olot acollia aquest cap de setmana la primera concentració de la lliga a la Divisió d’Honor. Dissabte els olotins es van imposar per 6 a 0 al Sabadell, amb victòries de Diogo Pinho, Sergi Bahí i Marc Caymel. L’endemà, els d’Òscar Gallego van caure amb el conjunt, a priori, millor del grup, l’Eivissa, per 4 a 2: amb victòries de Diogo Pinho, però derrotes de Marc Caymel i Victor Flores.


De la seva banda, el sènior femení del Club Vòlei Olot va certificar l’accés a la següent fase al grup A, a la Primera Catalana. Les jugadores de Jorge Silva, però, no van poder superar el Lleida a casa, en un partit que es van endur les de ponent per 18 a 25, 20 a 25 i 18 a 25.

El sènior masculí tampoc va córrer millor sort aquest cap de setmana, amb dues derrotes en els dos desplaçaments que tenien. Dissabte van perdre per tres sets a un a la pista del sant Martí, i diumenge van caure pel mateix resultat contra l’Aula.

x