Un Olot erràtic troba a faltar la definició de Xumetra i li regala dos gols al Lleida (2-1)

Era una final però abans del mig minut de partit, passava això. Imperdonable. La Unió Esportiva Olot va rebre un gerro d’aigua freda des del primer moment i, això sí, va buscar la reacció. Juan Delgado va empatar el partit en el minut 13 culminant una bona jugada de Kilian i Salinas per banda esquerra.


Amb l’empat, semblava que l’equip entrava de nou en el partit i mostrava caràcter, però altre cop Raúl González, un malson per a la defensa olotina a la primera meitat, va posar per davant l’equip de Molo. Un marcador que ja seria definitiu però que l’Olot va poder igualar en diverses ocasions en la primera meitat, amb un Pol Prats incisiu i un Salinas que volia aprofitar la titularitat per ajudar l’equip i reivindicar-se. Al descans, però, el marcador no es va moure més. Un altre cop Pol Prats va fregar el gol només de començar la represa, però sense fortuna.

Els locals, que també jugaven una final i necessitaven com l’aire una victòria, van saber jugar les seves cartes, tenir ofici i aprofitar els dos regals de l’Olot a la primera part per gestionar el marcador a la segona. Aturant el joc, deixant passar els minuts i fent que passessin ben poques coses, els de la terra Ferma van ressucitar i, alhora van enfonsar una Unió Esportiva Olot que va en caiguda lliure.

Gabri Garcia, entrenador UE Olot: Sense ser gaire agosarats, podem dir que hem fet molts mèrits per treure alguna cosa positiva del partit d’avui. Però si et fan un gol abans del primer minut, i després d’empatar te’n fan un altre, mentalment pesa massa. Al final el que compta és el resultat i estem dolguts, però no ens podem deixar anar.

Manuel Jesús Casas, ‘Molo’: No ha estat el nostre millor partit però li hem tret un rèdit enorme al matx amb els dos gols a la primera meitat i al final el que compta són els tres punts.

Amb la derrota i a falta de dos partits pel final, l’Olot ha certificat matemàticament el seu accés a la fase de permanència, ja no pot aspirar a res més numèricament. Els garrotxins, a hores d’ara, serien cuers de tot el grup només de començar aquesta promoció. La setmana vinent, derbi contra un Llagostera que va derrotar al líder aquest cap de setmana. A l’Estadi Municipal, un any després, hi haurà públic. Hi podran entrar mig miler de socis i sòcies amb la flexibilització de les mesures aplicades pel PROCICAT.