Aquest diumenge tornarà a haver-hi públic a l’Estadi Municipal

No tot són males notícies per a la Unió Esportiva Olot. Aquest cap de setmana, després d’un any, tornarà a haver-hi públic a l’Estadi Municipal, amb el relaxament de les mesures del PROCICAT. 

La tornada de públic dins els estadis coincideix amb el derbi gironí de la penúltima jornada de la primera fase, que enfrontarà la Unió Esportiva Olot i la Unió Esportiva Llagostera aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Al camp hi podran entrar al voltant de mig miler de socis, els que hagin reservat plaça més ràpid, que s’entregaran per ordre d’inscripció. La reserva de localitats es pot fer a partir de demà dimecres a les 10 del matí a la botiga d’Integra situada al Carrer Sant Esteve d’Olot o a través de l’aplicació oficial del club. Un cop feta la reserva, el club informarà als socis els següents passos a seguir. Recordem que el club olotí ja té preparat el seu protocol per la tornada de públic als estadis, amb la corresponent zonificació en diverses zones del camp. Molt probablement, però, les imatges d’aficionats al mur es continuaran veient.

x