El CTT Olot, satisfets dels resultats i de la organització de la primera concentració a la lliga de Divisió d’Honor

Aquesta imatge és d’un partit d’ara fa un any. I aquesta altra, d’un duel d’aquest mateix cap de setmana. El gel hidroalcohòlic, la mascareta i la higiene han passat a formar part del nostre dia a dia, i també en el de les competicions esportives, i en aquest cas en el retorn a la lliga a la Divisió d’Honor de tennis taula. Una competició en format concentració entre els diversos equips participants. Amb control de temperatura, certificats d’auto responsabilitat i sense canvis de cantó de taula durant els partits.

Enric Llagostera, president Club Tennis Taula Olot: Molt estrany. Un any sense competicions… Destacar la col·laboració de tots els equips que han vingut, tots amb les documentacions i el que no omplertes aquí mateix. I destacar la feina de l?IMELO, per facilitar-nos poder aplicar totes les mesures que ens demanaven.

El Club Tennis Taula Olot va superar fàcilment a un Sabadell amb baixes per coronavirus i ben a punt va estar de donar-li un ensurt a l’Eivissa (4 a 2 finalment). Aquest cap de setmana també comptava amb l’al·licient de veure el debut de Diogo Pinho, flamant fitxatge per aquesta temporada.

Diogo Pinho, jugador Club Tennis Taula Olot: He estat una mica nerviós en el debut, però han sortit les coses bé.

Òscar Gallego, entrenador Club Tennis Taula Olot: Per ser el primer cap de setmana i un any que no competíem, la veritat és que tots han rendit a un nivell bastant bo.

El Club tennis Taula Olot ara no competirà ara fins d’aquí a dues setmanes. Ho farà contra el Vic i contra el Calella. Ho faran a casa els osonencs.

El proper pas, i segurament el més esperat pel Club tennis Taula Olot, serà que la sala del pavelló hi pugui entrar públic també en els partits. Veurem si pel mes d’abril, en la segona de les concentracions ala capital garrotxina, això és possible.

 

x