La Fundació Oncolliga organitza un dinar solidari

Arran de la pandèmia de la COVID-19 ha propiciat que entitats o associacions que cada any duien a terme activitats, les adaptessin a les mesures sanitàries amb una mica d’imaginació.

És el cas d’aquesta activitat organitzada per Oncolliga Garrotxa, amb el suport d’Oncolliga Girona, que consisteix en un àpat solidari per a emportar, el proper diumenge 21 de març. Aquesta iniciativa, compta amb el suport de la totalitat dels municipis de la Garrotxa.

El funcionament és prou senzill. Es pot escollir entre una fideuada i una arrossada al preu de 7 euros per persona per bé que, també, és possible fer una aportació econòmica solidària sense àpat.

Per poder encarregar les racions es pot fer mitjançant la web de l’Oncolliga, trucant al 609 301 246 o bé comprar el tiquet als diversos punts habilitats repartits per la comarca abans del 18 de març a les 12 de la nit.

x