Olot acollirà el Campionat de Catalunya de relleus d’orientació

Olot acollirà el proper 18 d’abril la prova d’orientació més important mai realitzada a la comarca. Es tracta del Campionat de Catalunya de relleus. Gastant Keks porta més d’un any elaborant un nou mapa que es podrà estrenar en motiu d’aquesta prova, amb el permís, sempre, de la pandèmia. La prova transcorrerà a la zona dels paratges de Les Tries.

Xeku Vila, Gastant Keks: És un mapa que s’havia cartografiat just abans de la pandèmia. Malauradament no hem pogut entrenar-hi ni revisar massa a fons, i ara tindrem un mes per fer els darrers retocs i planificar els diferents traçats.

Des de Gastant Keks valoren molt positivament aquesta designació per part de la Federació de curses d’orientació de Catalunya. Una oportunitat per fer un pas més aquesta disciplina a la comarca de la Garrotxa.

Xeku Vila, Gastant Keks: Contents, molt esperançat, il·lusionat i amb ganes de promocionar aquest esport a casa. Un esport per a tothom, per a totes les edats i que es pot fer en temps de pandèmia, a l’aire lliure…

A causa de la COVID 19, però, la prova no serà popular, i estarà només reservada per aquelles persones federades. Gastant Keks compta, actualment, amb una trentena de federats, i ha notat en els darrers temps un lleuger increment i persones interessades en el món de les curses d’orientació.

Xeku Vila, Gastant Keks: Hem notat un petit augment de gent per poder fer curses d’orientació, i esperem que s’hi aficionin no només per ara si no pel futur i enganxar més esportistes a fer orientació.

Aquest mateix cap de setmana, diversos membres del club s’estrenaran en les primeres proves competitives de la temporada.

x