Bianya vol enllestir les millores de l’Hostalnou abans d’acabar l’any

L’estiu és el període límit per començar uns treballs valorats en 500.000 euros, ja que des de l’Ajuntament de Bianya es volen acabar abans de finals d’any. L’urbanització de l’Hostalnou té un llistat de mesures d’actuació pendents per millorar els seus serveis i les seves prestacions i Santi Reixach hi va posar, dilluns, terminis concrets. No només a aquestes obres sinó també a la resta d’actuacions de millora que es pretenen accelerar en els propers mesos.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya:  Ho volem activar ja, és un projecte valorat en mig milió d’euros. A partir de l’estiu començarem per acabar abans d’acabar l’any. També farem un passadís al molí d’en Solà, canviar l’enllumenat públic de Llocalou i hem d’arreglar els carrers de la Canya, que fa molt de temps que estan fets i ara és el moment de tirar endavant aquestes actuacions.

El batlle creu que ara és el millor moment per fer-ho i que no es poden adormir, ja que són passos indispensables per invertir en estalvi energètic i en utilització de renovables, per caminar de la mà de la comarca cap a una Garrotxa més sostenible.