El femení de la UE Olot torna a la competició i ho fa amb una nova jugadora: Marta Rivera

El femení de la Unió Esportiva Olot podrà tornar a la competició a la Primera Divisió Catalana aquest cap de setmana. Ho farà a casa davant el Santa Susanna, després de més de cinc mesos sense competir. L’equip, no ha deixat d’entrenar durant tot aquest temps, sempre que les mesures els ho han permès. Tot i així, son moltes les dificultats que han tingut per poder realitzar entrenaments en bones condicions.

Albert Casadevall, entrenador femení UE Olot: Noies que no són ben bé d’Olot, que els hi costava venir entrenar, entrenar menys dies, menys jugadores… Són dinàmiques que costen de tirar endavant i resoldre. Tot i així és un grup que s’ha de felicitar, perquè en tot moment han tingut ganes i il·lusió.

L’equip, però, no ha perdut el temps. Millor dit, l’ha aprofitat per reforçar l’equip, amb l’arribada de Marta Rivera, una pivot defensiva.

Es podria dir que ha estat gràcies el confinament comarcal que la jugadora barcelonina i ripollesa s’ha incorporat a l’equip, donat que viu, estudia i treballa a la Garrotxa, i la Unió Esportiva Olot ha estat la oportunitat per poder continuar entrenant. Marta Rivera, de 21 anys, ha jugat bona part de la seva trajectòria al Camprodon, i més recentment a l’Atlètic Ripoll.

Marta Rivera, jugadora femení UE Olot: És una nova experiència, el primer cop que jugaré a Primera. Amb el Ripoll estava a Segona i amb l’altre equip era quan jugava amb nois, que sí que havíem guanyat lligues i així, però érem molt petits.

El que està ben clar, però, són les ganes de tornar a jugar. El missatge que ens dona la Marta podria ben ser el de qualsevol jugadora de l’equip.

Marta Rivera, jugadora femení UE Olot: Ara que ens deixen entrenar millor, quan vam estar completament aturades es troba a faltar i el cos t’ho demana. I ara que comença la competició, amb moltes ganes.

x