El sènior femení del Vòlei Olot inicia la 2a fase amb baixes però amb les opcions d’ascens intactes

El sènior femení del Vòlei Olot ha finalitzat la primera fase de la lliga a la Primera Catalana. Una lliga a una volta que ha conclòs amb cinc victòries i tres derrotes, situades a la quarta posició. Les jugadores de Jorge Silva i Àngel Palacios s’han classificat pel grup de les millors, les que tenen opcions de pujar de categoria.

Cris Roura, jugadora, Club Vòlei Olot: Matemàticament estem totes molt igualades, però hem quedat pel grup de dalt i ens hem de preparar molt bé per aquestes fases, donar el màxim i veure si podem anar a per pujar de categoria.

L’equip, però, està notant, i molt, la baixa d’una de les peces claus de l’equip, la rematadora Paula Busquets, lesionada des del partit contra el Sant Esteve. L’equip està prou satisfet de la primera fase de competició realitzada, però és conscient de com es compliquen les coses sense aquesta jugadora tan important.

Cris Roura, jugadora, Club Vòlei Olot: Sí, estem contentes, però hem tingut la baixa de la Paula que ens ha perjudicat molt, igual que altres jugadores que tenim lesionades. La part final d’aquesta primera fase ha estat complicada per això, però bé, hem notat una millora a l’equip del principi al final.

A banda del Sant Esteve, el Gavà i el Lleida, el Vòlei Olot competirà en la següent fase davant el Sant Fruitós, el Manresa, el Blume i l’Antón Massagué, també a una sola volta. El sènior femení del Vòlei Olot s’estrenarà aquest diumenge a les 12 del migdia a la pista del Manresa.