Tortellà i Montagut i Oix troben, després de mesos d’espera, secretària interventora

Al segon intent, Montagut i Oix i Tortellà ja tenen a disposició la figura tant necessària del secretari interventor. Feia temps que tots dos consistoris tenien problemes per trobar algú que fes aquesta funció, i van decidir crear una agrupació per compartir la plaça. L’any passat es va fer la primera convocatòria del concurs, però es va haver de declarar desert perquè el guanyador va renunciar.


Mònica Boix, Alcaldessa Montagut i Oix: El secretari interventor és essencial, tot el dia a dia passa per aquesta figura. Ens hem hagut de reorganitzar, primer vam rebre el suport de Xaloc, després ens van dir que no era possible continuar-lo rebent, i després una persona de l’ajuntament de Montagut va haver d’assumir aquesta tasca, fent de secretari accidental.

Ara sembla que podran deixar enrere aquesta situació provisional.

Mònica Boix, Alcaldessa Montagut i Oix: En aquesta segona convocatòria tenim una secretària que esperem que comenci en les properes setmanes. Farà jornada partida, als dos municipis, Montagut i Oix a Tortellà.

Això no només els permetrà optimitzar recursos, també guanyar agilitat i tranquil·litat en l’acció de govern.

x