Torna la Tercera i la Quarta Catalana de futbol

La Tercera i la Quarta Catalana de futbol es tornen a posar en marxa aquest cap de setmana.


Fa uns dies cinc dels sis equips garrotxins de Tercera van treure un comunicat en el que s’oposaven a tornar per falta de temps de preparació tan física com de mesures anti-COVID i pel fet de tenir un calendari excessivament comprimit. Eren Les Planes, l’ Hostoles, el Santa Pau, Les Preses i el Sant Roc. La Federació Catalana de Futbol, però, tira endavant la competició, i els equips, per tant, hauran de lluitar la seva permanència a la categoria o lluitar per un possible ascens. Tot a una volta. Qui no es presenti a un partit, el rival s’endurà tres punts.

El cas de la Quarta Catalana no compta amb tanta pressió, i potser per això alguns equips han decidit esborrar-se de la competició, és l’Atlètic Olot, que juntament amb el Camós, el Bonmatí i el Sant Miquel de Campmajor, han decidit retirar-se de la competició al nou veure clar el Pla de tornada.

Joel Plana, coordinador Atlètic Olot: La nostra postura, hem cregut que juguem a futbol per passar-ho bé i veient les condicions que ens posava la federació catalana de Futbol, no ho vèiem possible. Estem parlant d’una temporada amb una volta i partits cada cap de setmana, sense descansar i en cas de casos COVIOD o pluja forta, el partit l’hauríem de recuperar entre setmana. Nosaltres entre setmana som pocs, i també creiem que per gaudir el futbol de veritat, és millor deixar-ho aquest any i tornar l’any que ve amb més ganes.