El Noia B visita a l’Hoquei Olot en la tornada de Miki Ràfols a la banqueta

Miki Ràfols es reestrenarà a la banqueta del Club Hoquei Olot aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre en l’inici de la segona fase de la lliga a la Nacional Catalana. Els olotins comencen la segona part de la temporada amb la mirada fixada a una de les quatre primeres posicions que donen accés directe als play-off d’ascens. De moment, amb els punts arrossegats de l’anterior fase, l’Hoquei Olot suma quatre punts, un per sobre del cinquè.


El Noia B visitarà al Club Hoquei Olot amb l’objectiu de reengaxar-se aviat als primers classificats, donat que només tenen un punt. Partit difícil d’estudiar, donat que mai se sap fins l’últim moment els jugadors que vindran, depenent del que faci el primer equip.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: Normalment aquest tipus d’equips són dinàmics, ben preparats, doblen alguns jugadors entrenant amb l’equip de categoria superior. Nosaltres en fem tres i ells en poden estar fent cinc, de sessions. A nivell físic són forts, i quan vols sortir al contraatac, una de les nostres armes, vol dir que es replegaran ràpid, estan tan bé físicament.

Si la igualtat ja es va imposar durant la primera fase, més en aquesta segona, on pràcticament només s’hi valdrà sumar de tres en tres. Dissabte comença una nova etapa al Club Hoquei Olot, en un tram final de temprada curt però trepidant.

x