La segona fase de millores al Club Natació Olot començarà entre la tardor i l’hivern d’aquest 2021

El Club Natació Olot ha comunicat aquest divendres a la tarda a través d’una nota de premsa l’inici de la segona fase de reformes i ampliació de les instal·lacions del club, un cop tirat endavant el finançament necessari i seguint l’aprovació al juliol del 2020 per part de l’assemblea general de socis. El club ha informat que la segona fase de les obres de millora, basada en reformes i ampliació, no repercutiran en el socis, de manera que no s’aplicarà cap quota addicional. L’inici previst de les obres serà entre la tardor i hivern d’aquest 2021.


La segona fase constarà de nous vestidors que connectaran amb la nova sala d’aigües i els vestidors actuals de la piscina de competició; nous serveis d’administració i atenció al socis; un nou bar de la terrassa del club; nova sala social; una nova sala d’activitats dirigides així com una nova sala de fisioteràpia, tractaments i massatges, a banda d’un nou magatzem i arxiu.

El club preveu, primer, fer el procés de selecció per contractar arquitectes i enginyers, valorant els diferents dissenys i projectes. Seguidament, es realitzarà un concurs d’empreses constructores per plasmar i fer realitat la proposat guanyadora.

Durant la primer fase de les obres el Club Natació Olot va realitzar el nou gimnàs amb la sala de fitness i musculació, dues sales d’activitats dirigides, una sauna i 4 vestidors; la piscina d’estiu; i la nova sala d’aigües.

x