La UE Olot es recolza al factor derbi i al factor públic per recuperar el camí de la victòtria

Gabri i els seus jugadors només hi tenen al cap una cosa.

Gabri García, entrenador UE Olot: Nosaltres t3enim 10 partits, n o tenim fase. No hi ha fases ara mateix. 10 partits, d’aquí a final de temporada. I això és el que tenim al cap.


10 partits per sumar el màxim de punts possible per escapar de les posicions de descens. La Unió Esportiva Olot vol esquivar la tercera derrota consecutiva i un derbi contra el Llagostera pot ser la millor medicina per recuperar-se una mica. Caldrà, però, ser molt intensos. El Llagostera ha puntuat en vuit dels darrers deu partits.

Gabri García, entrenador UE Olot: Està clar que el Llagostera obté resultats, rendiment i competeixen molt bé. Afrontar el derbi amb la màxima intensitat, sobretot, perquè si no ho fem així no arribarem, perquè si ells una cosa tenen és intensitat. És un diumenge que té molts al·licients per estar motivats, animats… pel públic, pel rival..

Un any després d’aquell partit contra el Badalona, la temporada passada, tornaran a entrar aficionats a l’Estadi Municipal. Gabri els hi demana sobretot que els animin, que ho necessiten.

Gabri García, entrenador UE Olot: Evidentment que la gent pot estar disgustada, preocupada, com tots, i inclòs enfadada amb mi, és normal, soc l’entrenador, però sobretot els hi demano que rebin als jugadors tot i la situació que estem passant.

Pel que fa al joc, evitar les desconnexions que provoquen errades i allargar més els bons moments de partits que han anat tenint en els darrers duels són els objectiu pel match d’aquest diumenge,on no hi serà Pedro del campo per lesió, Eloi Amagat per sanció, i Jordi Xumetra, que ha estat tota la setmana confinat per COVID. El partit es jugarà a partir de les cinc de la tarda.