El públic empeny la Unió Esportiva Olot a superar el Llagostera per la mínima (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha sumat aquest diumenge a la tarda una nova victòria per la mínima davant el Llagostera. El públic ha sigut l’autèntic número 12 i el clar protagonista de la jornada en el primer partit del curs en què l’afició podia emplenar les graderies d’ànims. L’Olot ha sortit al camp amb les baixes importants d’Eloi Amagat i Pedro, però tot i això ha sortit concentrat i mantenint la possessió de la pilota. Pol Prats ha tingut una oportunitat claríssima d’anotar el primer gol de la tarda, però la bola ha marxat fora per ben poc. El que sí que no ha fallat ha sigut Juan Delgado, a passada de Salinas, al minut 31, que ha marcat un golàs amb un excel·lent xut creuat que ha sorprès Marcos Pérez.


A la represa, el Llagostera ha agafat les regnes del matx i ha mantingut la pilota allunyada de l’Olot, que s’ha sabut defensar. Gabri ha donat entrada a Joel Arumí per reforçar la defensa. Al minut 33 de la segona meitat, Pol Ballesté, que ha demostrat una gran qualitat durant tot el partit, ha tret una mà salvadora per evitar que Sascha empatés el partit. Els vermells han pogut sentenciar el partit en diverses ocasions. Quan faltaven cinc minuts per al final, Kilian ha pogut marcar el segon, però l’ha aturada Marcos. El Llagostera també ha tingut l’última en el darrer minut en un xut de falta directa picat per Sergio Cortés que ha sortit fora fregant el travesser.

Amb aquesta victòria, l’Olot suma 18 punts i s’enganxa al tren de la permanència a Segona RFEF.