El comerç no essencial reobre els dissabtes després de més de dos mesos sense poder-ho fer

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: És el que necessitàvem, que ens obrissin a nivell de comarca. Aquest dissabte s’ha notat, després de deu dissabtes, ha estat un pas endavant.


I és que Olot ha tornat a viure, com feia més de dos mesos que no ho feia, d’un dissabte amb les botigues del centre a ple rendiment. I és que després de molts dies sense poder-ho fer, els comerços no essencials han tornat a aixecar la persiana en cap de setmana.

Núria Casanova, NORES: Per ser el primer dissabte que obrim, la sensació és que hi ha més gent, que la gent tenia ganes de sortir. Hi ha molta gent fora d’Olot que ha aprofitat aquest cap de setmana per venir.

De fet, i segons l’Associació de Comerciants, aquesta afluència de gent ja es va començar a notar dilluns.

Amb la mirada posada ja en Setmana Santa, esperen doncs que l’obertura de la mobilitat i l’allargament de l’horari de l’hostaleria ajudi també al comerç, però demanen responsabilitat a la població.

Núria Casanova, NORES: Això és la por que tenim tots, que la gent ha d’anar amb compte perquè el govern sinó tirarà enrere les mesures restrictives. No podem preveure res, la veritat.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants: Jo crec que per setmana santa hem de ser una mica curosos i conscients del que tenim a sobre. El millor és que la gent sigui responsable i compleixi amb la normativa.

 

 

 

x