Els visitants i turistes tornen a la Garrotxa sense el ‘boom’ que s’esperava

El sector de la restauració ha lamentat aquest cap de setmana que no hagi arribat el ‘boom’ que s’esperava en un principi amb l’aixecament del confinament comarcal pels grups bombolla. El restaurant Cal Fuster, ubicat a la zona que limita els municipis d’Olot i Santa Pau, assegura que la nova mesura no s’ha notat gens.

Ruth Grau, treballadora de Cal Fuster: No s’ha notat gens ni mica. No hi ha moviment de cotxes, no hi ha moviment de gent, de moment. En principi, calmadet.

Per altra banda, el sector hoteler sí que ha notat un lleuger augment de les reserves aquest cap de setmana i n’esperen moltes més per Setmana Santa. L’Hotel Riu Fluvià ha tornat a rebre aquesta setmana persones de diferents punts de Catalunya, majoritàriament de la demarcació de Barcelona.

Yennia Pérez, recepcionista de l’Hotel Riu Fluvià: Aquest cap de setmana hem notat un increment de reserves en comparació als caps de setmana anteriors, sobretot a famílies que han vingut. Sí que és veritat que no ho hem notat molt i molt, però almenys un 50% del que teníem fins ara, sí que hem notat un increment de reserves.

Meritxell García, visitant: Nosaltres venim de Manresa, del Bages, i hem vingut per turisme a passar una nit, perquè teníem moltes ganes després de tant temps de confinament, teníem moltes ganes de poder sortir.

 

Clara Gasol, visitant: Hem vingut aquí a la Garrotxa per també conèixer una mica més els volcans i tot això que hi ha típic d’aquí. També perquè teníem ganes de sortir una mica de la nostra comarca.

On sí s’ha pogut veure una imatge completament diferent de la dels darrers mesos és a l’aparcament de Can Serra. Els turistes també han assegurat que aquest cap de setmana han vist molt més moviment de persones i vehicles.

Judit Albardíaz, visitant: Sí, vaig venir fa uns mesos i hi havia quatre cotxes.

 

Itziar Sanjosé, visitant: Vaig venir també a l’estiu i hi havia molt poca gent en comparació a ara.

 

Atila Merino, visitant: Som de Badalona i hem vingut aquí a veure els volcans, aprofitant que es pot sortir de la comarca, i hem vingut aquí a fer un passeig amb la família.