Sant Joan les Fonts comença les obres d’una àrea d’aparcament per autocaravanes a la zona de Peracaula

La presència d’autocaravanes des de ja fa un temps és habitual a la Garrotxa. Amb l’esclat de la pandèmia de la COVID-19, aquest model de turisme està més en auge que mai. És per això que aquest mes de març, han començat les obres de l’àrea d’aparcament per autocaravanes a Sant Joan les Fonts.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Aquest tindrà aigües brutes i ja està. És un aparcament bàsic, no busquem fer un complex en el qual s’hi estiguin molts dies. La nostra intenció és que tinguin un espai de parada, on s’hi puguin quedar un dia i marxar, no és un càmping d’autocaravanes.

Aquest nou aparcament d’autocaranaves està a tocar de l’antic assecador de paper de Sant Joan, a tocar del passeig fluvial. D’aquesta manera, s’ubica a prop de zones d’alt interès per als visitants com el Molí Fondo, el Boscarró, la ruta de les Tres Colades o el Pont medieval.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: És una zona que no està dins el nucli, a la zona de Peracaula, que està a prop dels monuments però no està dins del nucli. Així no genera circulació d’aquest tipus de vehicles dins dels carrers del municipi, que serien els més estrets.

La inversió té un valor de 59.997,97€ segons el projecte redactat per l’arquitecte municipal. Per tirar-ho endavant, es compta amb una ajuda europea dels fons Feder per valor de 24.795€, en el marc del projecte ‘Garrotxa, Terra de Volcans’ que impulsa Turisme Garrotxa. Les obres està previst que s’acabin a finals del mes d’abril.

x