El Festival MOT arriba dijous a Olot amb la sala El Torín com a epicentre

Després que la pandèmia obligués a cancel·lar el MOT 2020 a les portes de celebrar-lo, el MOT 2021 en recull el testimoni i recupera el programa previst per a la primavera de 2020. La 7a edició del Festival MOT, que porta per títol “Crear. Un collage que creix amb les paraules”, arriba a Olot des de demà dijous i fins dissabte, amb un total de 8 activitats.

Judit Badia, directora MOT Olot: Sempre diem que les dues premisses del festival són la qualitat, tant dels escriptors com de les novel·les i el festival en sí, i l’altre la proximitat entre els lectors i els autors. Això aquest any no podrà ser al 100% però sí que intentem que aquesta proximitat es mantingui.

En quant als autors, n’hi ha ben bé per a triar i remenar. Des de joveníssimes promeses fetes realitat com Lana Bastasic, fins a narradors d’una potència magnètica com Rodrigo Fresán i Silvana Vogt, entre molts altres.

Judit Badia, directora MOT Olot: Sobretot és perquè de cada conversa, la comissaria ha agafat els autors pels temes, fins i tot ja no només perquè siguin temes semblants sinó també contraris.

Les activitats tindran com a epicentre la sala Torin, tot i que la situació derivada de la pandèmia ha propiciat que el gruix del festival es pugui seguir virtualment. Des de la web del festival es podran reservar les entrades, enllaçar amb les transmissions en directe, veure el programa complert i seguir els canvis de programació que hi pugui haver.