Els Cines Olot reobren després de dos mesos

Fa dos mesos que que els Cines d’OIot van tancar les seves portes. Aquest divendres, amb totes les mesures sanitàries i restriccions al 50% de l’aforament total, tothom qui vulgui podrà gaudir novament de la cultura audiovisual a la gran pantalla.

Jordi Descals, cines olot: “Per setmana santa és important dir que des del vint-i-sis de març fins el quatre d’abril, s’obrirà cada dia des de dos quarts de quatre i la última sessió será a les vuit, quarts de nou, per tal que la gent tingui temps de tornar als seus domicilis abans del toc de queda. El que fem també és separar les sessions entre si per tal de tenir una mica més de temps per netejar i que la gent no es concentri tant. És a dir, entre el hall i les zones comunes, que puguin venir més escalonadament”.


El cinema obre amb pel·lícules com “Nomadland”, “Pequeños detalles”, “Monster Hunter”, “Raya el último dragón”, “Tom y Jerry” i “Godzilla versus Kong”. Moltes pel·lícules s’han anat posposant amb el temps i, a partir d’aquest mes, sortiran a estrena. A partir de l’abril el Cinema obrirà de divendres a diumenge, a causa de la baixada d’estrenes. Però a partir del mes de març aquest, si no canvia el panorama actual, obrirà durant tota la setmana.