L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts respon a l’oposició per les crítiques de l’ubicació de la nova pista poliesportiva

Ja era una demanda que feia molts anys que es feia per part de molts col·lectius del poble, així doncs, i amb aquesta premissa, l’equip de govern se sentia amb la obligació de tirar endavant la construcció d’una pista poliesportiva oberta i pública, que no requerís permís per entrar-hi a diferencia de la zona esportiva del CPS o el camp de futbol de la Canya. La ubicació, just al costat del CPS, es va considerar idònia, alhora com una de les úniques opcions viables si no es volia afectar a cap parc d’algun barri del municipi.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Les dimensions, les condicions meteorològiques i la proximitat amb el municipi eren factors a tenir en compte. No es podia posar a qualsevol lloc. Vam creure que aquest prat, que és un espai creat per famílies i de més, pel fet també d’estar al costat de la zona esportiva, podia ser el més adequat.

Referent a les queixes de l’oposició, que va assegurar que volia aturar les obres, l’alcaldessa recorda que el projecte està en una fase inicial, i només s’hi han fet moviments de terra per veure com respon el terreny. Si la resposta és positiva, asseguren que hi haurà un procés de licitació a l’espera que totes les limitacions es posin sobre la taula i se seguiran tots els tràmits que es requereixin.