L’Espanyol B – UE Olot, ajornat per casos positius de coronavirus al club olotí

El partit entre l’Espanyol B i la Unió Esportiva Olot d’aquest cap de setmana ha quedat suspès per casos positius de coronavirus a la plantilla olotina. Així ho ha informat el mateix club. 


Els jugadors que són positius per COVID són Jordi Xumetra, que ja fa dos partits que no juga i està a planta de l’Hospital recuperant-se, i Albert Blázquez, que ja en el darrer partit va ser baixa, pràcticament a l’últim moment. La Real Federació Espanyola de Futbol ha informat que el duel es jugarà el proper dimecres 31 de març. El match s’havia de jugar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i era el darrer de la primera fase. Malauradament, no és la primera vegada que la Unió Esportiva Olot es troba amb aquesta situació aquesta temporada: les dues anterior a principis de temporada i una altra per casos en l’equip rival durant la Copa del Rei.

x