Olot i el CPA Olot ja ho tenen tot a punt per disputar el Campionat de Catalunya de grups de xou

Aquest cap de setmana tornen les competicions de patinatge de grups de xou. Pel fet de no poder acollir públic, Olot tindrà el plaer d’acollir la primera competició des d’abans de l’inici de la pandèmia.

Eduard Casals, president comitè català de patinatge artístic de la Federació Catalana de Patinatge: Fa molta il·lusió poder fer aquest campionat a Olot. Penso que era un deute difícil de pagar i hem trobat la part positiva de la pandèmia. I quan en Josep Sagués ens ho va proposar, li vaig dir que no calia que en parléssim més.

Josep Sagués, president CPA Olot: Nosaltres, com a club, ho afrontem amb mola il·lusió, perquè al cap i a la fi suposa el retorna a la competició i poder-ho fer a Olot,per nosaltres suposa un gran orgull.

Dissabte serà el torn dels grups petits, amb 22 equips participants, mentre que el diumenge es disputarà la final de grups grans, amb presència de 9 equips. Obrirà la final l’equip B del CPA Olot, amb la coreografia ‘Dia de difunts’, mentre que el primer equip sortirà el setè: just després del Tona i el Masnou i just abans del Girona i el Celrà. El primer equip oferirà un ‘Trampa Mortal’ que si la temporada passada va brillar, aquest any promet encara més.

Mireia de Cruz, patinadora 1r equip CPA Olot:Amb molta més potència, energia, que transmeti més, pel fet que no hi hagi públic.

El CPA Olot té al seu davant l’oportunitat de proclamar-se campiones de Catalunya a casa, una opció que les motiva, i molt, després de tant temps sense competir.

Mireia de Cruz, patinadora 1r equip CPA Olot: Si guanyéssim , em sentiria molt feliç. Pressió sempre n’hi ha però el fet de competir a cas ens dona molta energia, i també ens coneixem la pista… N’ha ha ganes.

El campionat es durà a terme sota un seguit de mesures anti-COVID. S’han plantejat uns circuits en què els diversos equips, a mesura que els toqui competir, entraran al pavelló, podran anar als vestidors, saltaran a la pista, tornaran als vestidors i sortiran de les instal·lacions, i així successivament.

Que pandèmia no permeti l’entrada de públic per veure la competició, no vol dir, però, que tothom qui ho vulgui no pugui gaudir del Català. Olot Televisió, amb la retransmissió amb la Xarxa de Televisions Locals, oferirà el dissabte a partir de les sis de la tarda la final de grups petits; i el diumenge a partir de les quatre de la tarda la final de grups de show grans, en la retransmissió del programa En Joc.

 

 

x