Santa Pau pot posar fins a sis horts urbans a disposició del veïns

Santa Pau vol que aquests terrenys que veiem en imatges estiguin conreats, facin goig i serveixin perquè veïns i veïnes del municipi hi tinguin un petit racó de cultiu per l’autoconsum. Fa dues setmanes que van obrir la via perquè si algú hi estava interessat, ho fes saber. Han rebut menys peticions de les que s’esperaven, però amplien el marge perquè creuen que a la llarga creixerà l’interès.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Sí que hi ha hagut dues persones interessades. Pensàvem que tindríem més ressò, però l’important és començar. Si són dos, són dos. Creiem que després, quan la gent ho vegi, s’hi animarà.

Es tracta d’un projecte d’horts urbans que es tirarà endavant amb una inversió mínima, habilitant un servei d’aigua que ja està preparat i una barraca per guardar les eines.