El CN Olot de waterpolo lluita per un dels quatre primers llocs d’una lliga reduïda

El primer equip de waterpolo del Club Natació Olot va començar la lliga el cap de setmana passat amb un empat a casa davant el Sallent, a la Segona Divisió Catalana. Els de Jan Ibern volen quedar entre els  quatre primers per jugar uns play-off on els guanyadors pujaran de categoria.

Jan Ibern , entrenador CN Olot: Jo crec que és un repte que podem assolidor perfectament. Tot depèn de nosaltres. Està bé que al primer partit hàgim tingut un toc d’atenció, epr posar-nos les piles, i a partir d’aquí, que siguin tot victòries.

Aquesta temporada l’equip s’ha reforçat amb dos jugadors que poden ser claus per aconseguir aquest objectiu.

Jan Ibern , entrenador CN Olot: En Biel Segura, el porter, ja va poder jugar el cap de setmana passat, i en Sergi Colomer no, perquè el teníem lesionat, però a partir d’aquest cap de setmana segurament. ja el tindrem. La veritat és que esperem molt d’ells i segur que ens ajudaran moltíssim.

Aquest cap de setmana el primer equip de waterpolo del Club Natació Olot visita la piscina del Picornell, dissabte a partir de les quatre de la tarda.

Jan Ibern , entrenador CN Olot: L’any passat picornell ens va guanyar els dos partits d’un gol. Sabem que no serà fàcil que serà u partit molt intens, però si juguem molt millor defensivament respecte el cap de setmana passat, crec que tenim possibilitats de guanyar-los.

Una lliga molt intensa a una sola volta on no valen errors. Vuit partits per endavant pel Club Natació Olot per fer realitat el somni d’aquesta temporada.