L’Hoquei Olot visita el Cerdanyola sense Marc Prat, lesionat, i amb la mirada fixada als play-off

Resten tres partits per finalitzar la segona fase de la lliga a la Nacional Catalana d’hoquei patins, i el Club Hoquei Olot visita aquest cap de setmana el Cerdanyola. Els olotins venen d’ensopegar en la darrera jornada a casa davant el Noia B i només pensen en guanyar per poder-se situar d’alguna manera o altra als play-off d’ascens.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: Jo el que tinc claríssim, i els hi he dit: aquí el que hem d’intentar fer és classificar-nos pels play-off perquè allà serem un equip molt perillós,perquè tenim moltes coses bones. Un cop ens traiem la pressió, podem fer molt de mal a qualsevol equip.

Els de Miki Ràfols són sisens a la lliga amb quatre punts a dos del quart classificat, precisament el Cerdanyola, i a tres del segon, el GEiEG. Els altres partits de la jornada seran Congrés-Vic, Barça C – GEiEG i Noia B – Caldes.

Els olotins recuperen per aquest partit Ferran Sacrest, però perden Marc Prat com a mínim per un mes, per culpa d’una fractura a un dit de la mà. Baixa més que sensible per afrontar el tram més important de la temporada.

Pel que fa al retorn de Miki Ràfols a la banqueta, el tècnic olotí es sent satisfet de tot el que ha anat revivint aquests primers dies.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: trobava a faltar aquesta adrenalina dels partits, preparar entrenament, corregir coses, veure com els jugadors milloren. Fa molt que els conec i anar_los veient jugar i millorant és una de les coses que em motiven.

El Cerdanyola – Club Hoquei Olot es jugarà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda.