Torna l’aplec de sardanes del Diumenge de Rams adaptat, això sí, a la pandèmia

L’Agrupació Sardanista Olot, com és tradició, cada  diumenge de Rams organitza una audició i ballada de sardanes al Firal d’Olot. A causa de la situació actual, i de les mesures sanitàries, l’esdeveniment s’ha transformat en una audició, a 2/4 de 12 del migdia, a càrrec de la Cobla la Principal d’Olot. El públic assistent haurà de romandre assegut en la zona delimitada per a escoltar les sardanes i en cap cas es permet de ballar cap de les peces que s’interpretaran. Aquest any, tampoc no es durà a terme el concurs de palmes i palmons i de rams de llor i d’olivera.

Ignasi Riera, president Agrupació Sardanista d’Olot: Esperem que això sigui l’inici d’un nou camí. Per fresar-lo necessitem l’ajuda de tots. No és només per nosaltres sinó pel col·lectiu, i complir les mesures ens permetrà fer més actes, que és la nostra intenció. Si tot va bé, si ningú veu cap inconvenient i si es veu millorar-la, reformular-ho…però tirar endavant, i si podem, el proper seria Sant Jordi, que és d’aquí res.