Besalú ofereix visites guiades per descobrir la història medieval del municipi en grups de deu persones

Descobrir la història del pont, la utilitat de la sinagoga o en què consistien els banys jueus. Aquestes són algunes de les preguntes que la visita ‘Descobreix el Besalú Medieval’ aconsegueix respondre. La pandèmia ha obligat a reduir la ruta a només grups de deu persones. L’Oficina de Turisme busca l’objectiu de donar el màxim de seguretat.

Pilar Coll, guia de l’Oficina de Turisme de Besalú: Donem gel hidroalcohòlic abans d’entrar als llocs, grups reduïts, portem com a molt deu persones, per donar el màxim de seguretat en això. Sí que hem notat que venen més individuals que no pas grups, perquè com que no poden arribar grups. Aquest començament de març ens han començat a arribar visites escolars.


Els visitants també han pogut veure un producte audiovisual que explica la història de Besalú a l’Hospital de Sant Julià i l’han acabada a l’Església de Sant Pere. Aquesta vegada, però, la ruta no ha pogut comptar amb personatges que, en altres ocasions, teatralitzaven part del passat històric de la vila.

Pilar Coll, guia de l’Oficina de Turisme de Besalú: Les visites teatralitzades, com que no es poden fer visites itinerants, només es poden fer visites com les que estem fent ara. Per normativa no podem fer visites amb personatges.

Durant la Setmana Santa, l’Oficina de Turisme seguirà organitzant visites, en el que serà de ben segur un dels municipis ben concorreguts de la comarca.