El Club Vòlei Olot Femení perd contra el Gavà i es complica la segona fase

El Pavelló d’Esports, aquest diumenge sí, es va vestir de gala en el primer partit de la temporada que l’edifici podia acollir públic a les graderies. I és que l’escalf de l’afició és un component a tenir en compte i més si el Club Vòlei Olot Femení s’hi està jugant la segona fase. Una segona fase que es complica per les noies entrenades per Jorge Silva, que ahir es van deixar remuntar davant un Gavà més sòlid en els minuts finals. L’Olot va començar bé el partit i va guanyar el primer set. Bona sintonia al terreny de joc.


Les noies ja enfilaven el camí cap a la victòria. Tot i això, un igualat segon set va jugar una mala passada a les locals, que van veure com el Gavà empatava el matx. Un tercer set també igualadíssim va deixar clar que tant l’Olot com el Gavà es mereixien la victòria, però en aquest cas també se’l va endur l’equip de fora. El darrer set va certificar que les olotines han de fer un pas més si volen concloure una bona segona fase de la competició.

Helena Ortiz, jugadora del Club Vòlei Olot: Comencem el primer set bé. Tots dos bastant col·locades, recepcionant bé, defensant bé. Després ens ho creiem massa i el mateix que ens va passar la setmana passada. Fem una baixada, el segon set volem tornar a remuntar. El tercer set jo penso que si hagués sigut nostre ens hauríem acabat emportant el partit. Hem fallat molt també.

 

Cristina Serrador, jugadora del CV Gavà: Elles han començat jugant molt millor que nosaltres. Jo crec que ha sigut qüestió d’actitud i de ganes, perquè jo crec que els dos equips tenim el mateix nivell de joc. Això passa molt al voleibol, l’equip que més ganes li posa, i més en aquestes categories, s’acaba emportant el partit.

El Club Vòlei Olot s’enfrontarà divendres contra el Club Vikings Vòlei Prat en les fases per accedir a la classificació d’ascens a Primera Nacional.

x