El CPA Olot s’imposa a casa a la final de grups de xou grans

El Campionat de Catalunya de grups de xou de patinatge no podia haver acabat  de millor manera pel Club patinatge Artístic Olot, amb la victòria del primer equip a la final de grups grans. Les patinadores de Ricard Planiol i Esther Fàbrega han realitzat un Trampa Mortal amb molt nivell i pràcticament sense errors, amb notes de 9.1/9.0/9.5/9.5/9.34 a l’apartat tècnic i 9.5/9.4/9.9/9.8/9.8 en presentació, sumant un total de 94,80 punts, superant de llarg al CPA Girona, segones amb 82.90 i el Masnou, amb 82.70.

Ricard Planiol i Esther Fàbrega, entrenadors CPA Olot: Sempre treables perquè surti rodó al màxim però hem treballat molt perquè fos així. El fet d’haver aconseguit puntuacions tan altes, és perquè hem fet una molt bona feina. Hem competit amb moltes ganes. Portàvem molt temps sense fer-ho i ens podia passar que els nervis ens descontrolés i no ha estat així, hem tingut la dosi de motivació i concertació necessària perquè sortís tot net i polit.

Gran actuació de l’equip B del CPA Olot, que ha dut el seu ‘Dia de difunts’ fins a la setena posició amb una puntuació final de 65.70 punts, malgrat sortir les primeres de nou grups. Un equip que B que la temporada que ve passarà a competir en la categoria de grups petits.

Cares d’emoció i d’alegria de tots els integrants del Club Patinatge Artístic Olot, des de les pròpies patinadores a tot l’staff i membres de l’equip que han fet possible que la organització d’aquest campionat hagi estat tot un èxit.

Josep Sagués, president CPA Olot:  A més a més, el campionat que hem fet a casa després de 20 poder-lo culminar amb un nou català, us podeu imaginar que per tota la família del CPA Olot és molt important i estem molt contents. Sobretot content per poder tornar a competir, Les patinadores en tenien moltes ganes, hem tingut temps per preparar-nos, ha estat dur, però al final hi hem sortit guanyant tots.

Dissabte, en la final de grups de xou petits es va imposar L’Aldea, amb un ajustat duel amb el Tona. El bronze se’l va endur el Matadepera. Només tres punts van separar els tres primers classificats (82.70, 82.70 i 79.20, respectivament).

La propera cita amb el patinatge serà el 10 i 11 d’abril, amb la disputa del campionat de Catalunya de quartets i grups de xou júnior, aquest últim, amb presència de l’equip del CPA Olot. serà a Riudoms. Pel que fa als grups gran, el Campionat d’Espanya el 23 i 24 d’abril, tot esperant que, per fi, pugui tornar el públic a les graderies.