La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ commemora dos anys de lluita veïnal

La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ va tornar a tallar l’Avinguda Sant Jordi d’Olot fins a la carretera de la Canya aquest diumenge. Coincidint amb la Setmana Santa, l’entitat ha escenificat un Via Crucis, per fer evident el seu malestar pel retard en la construcció de la variant. La protesta, emmarcada dins el moviment veïnal inter provincial, #Recuperemlaciutat, s’ha fet coincidint amb el segon aniversari de la plataforma. Com en la resta de talls que han fet han explicat el problema als veïns que passaven per la zona, i aquest diumenge han estat prop d’una setantena els participants.

Ton Torné, Plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: Ens agradaria que aquests diumenges que fem els talls d’aquest tram, la gent pogués venir aquí a jugar a futbol, llegir un llibre…que hi hagi la carretera pels vianants a peu. Satisfets, tenint en compte que va tot molt lent, al 100% no s’hi pot estar mai. Però en aquests dos anys, s’han mogut més les coses que pas s’havien mogut en 30 anys. S’ha de mirar el got mig ple i mig buit. Hem d’estar satisfets però hem de continuar.

x