Guillem Roma omple la sala El Torín d’Olot d’energia tropical amb Kiribati

El paradís amenaçat de Kiribati, l’estat d’Oceania que primer desapareixerà a causa del canvi climàtic, dona nom al nou disc de Guillem Roma, un treball que integra sons més tropicals, però que té com a fil conductor les conseqüències que l’acció humana té sobre el planeta. El concert de presentació a Olot va omplir la sala d’optimisme ganes de ballar, tot i les distàncies de seguretat i les mascaretes entre el públic.

Guillem Roma, cantautor: La veritat és que hem estat súper a gust. Venir a la Torín, és sempre com estar a casa, i avui que presentàvem el disc hem sentit realment l’energia de la gent, maquíssima, i per nosaltres és un plaer haver-ho pogut fer, un luxe.

El de diumenge va ser el segon concert de presentació de Kiribati, tot i que també van sonar-hi algunes de les cançons més icòniques de Roma. El disc va sortir dimarts i inclou col·laboracions com Sílvia Pérez Cruz, la banda mexicana Daniel, me estás matando o Pavvla.