La UE Olot visita l’Espanyol B sense Xumi però molt probablement amb Blázquez

La Unió Esportiva Olot recuperarà aquest dimecres a partir de les cinc de la tarda el duel ajornat al camp de l’Espanyol B, a causa dels casos positius de coronavirus al club olotí. Gabri compta amb tots els jugadors menys Jordi Xumetra, que s’està acabant de recuperar del COVID a casa seva. Blázquez, fins i tot, podria estar disponible per demà. En els darrers testos, tots van donar negatiu.

Gabri García, entrenador UE Olot: Gairebé tothom ja a punt, i esperant que Xumi acabi de recuperar-se per ja comptar amb tothom.

Tot i veure’s condicionats novament pel coronavirus, l’equip ha seguit preparant-se en tot moment, intensificant les sessions des de casa quan no ho podien fer al camp.

Gabri García, entrenador UE Olot:  En Ferran, el preparador físic, els passa uns programes que poden fer i fan des de casa, perquè són uns professionals.

L’Espanyol B ha perdut els darrers quatre partits de lliga i ha destituït José Aurelio Gay com a entrenador i esperen que Luis Blanco reverteixi la situació, d’un equip que apuntava molt més alt a principis de curs.

Gabri García, entrenador UE Olot: Les temporades canvien, s’agafen dinàmiques dolentes, però tot i així és un equip molt jove , molt potent, molt perillós… La idea de joc és semblant, amb el nou entrenador, potser amb algun matí, coneix be els jugadors, ja que ha estat a juvenils. I hem de vigilar sobretot les transicions. És un equip amb molta velocitat, és una de les seves virtuts.

Aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot iniciarà la segona fase de la lliga casa. No sabrà el rival fins la finalització del duel contra l’espanyol B. Gabri, no creu que jugar dos partits en prou feines cinc dies pugui afectar a l’onze, i assegura que ara per ara només pensen en el partit de demà.

Gabri García, entrenador UE Olot: Pensem en el partit de demà, que és ara mateix el més important. El de diumenge el tenim al cap, evidentment, perquè tot va molt ràpid. Però ara mateix només hi tenim el partit de demà, al cap.

El duel entre Espanyol B i Unió Esportiva Olot de la primera volta, curiosament també es va haver d’ajornar, aquell cop per la neu, i es va haver de jugar entre setmana. En aquell partit hi va haver repartiment de punts.