Les obres del centre cívic de Sant Jaume de Llierca finalitzaran al 2022

Després d’enderrocar el local de la brigada municipal, a hores d’ara només queda que comencin les obres d’ampliació del centre cívic de Sant Jaume de Llierca, un espai que vol convertir-se en un equipament cabdal pel dinamisme social del municipi. De fet, és un dels projectes més ambiciosos d’aquest mandat per l’equip de govern municipal.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Serà un centre social del poble, molt transversal, i on tindrà cabuda qualsevol veí o qualsevol entitat que vulgui utilitzar aquest espai.


El cost del projecte és de 500 mil euros, 160 mil dels quals provindran de la Generalitat a través de la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis. La resta es finançarà amb fons propis del consistori. Les obres d’ampliació del centre cívic de Sant Jaume de Llierca s’allargaran 1 any, així que no serà fins al 2022 quan l’equipament obrís les seves portes.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: La veritat és que en aquests moments no es podria utilitzar per la pandèmia, però és qüestió d’utilitzar aquest temps per realitzar les obres d’ampliació. Esperem que en menys de 12 mesos, d’aquí 1 any o 1 any i mig com a molt, puguem tenir ja aquest nou equipament pel municipi. Esperem que la pandèmia ja hagi acabat o almenys que no hi hagi el risc que hi ha ara, que la gent pugui gaudir d’aquest nou espai.