Adrià Moreno: “He aconseguit més o menys el que volia i estic motivat per aquesta temporada”

Adrià Moreno va iniciar fa uns dies la seva nova aventura al Team Vorarlberg austríac. Primera presa de contacte amb un stage i una prova UCI Continental 2 a Croàcia. El ciclista olotí reconeix haver-se adaptat bé al nou equip i als nous companys i se sent motivat per començar un curs il·lusionant, després d’haver aconseguit fer un salt a la seva carrera i fitxar per un equip de nivell.

Adrià Moreno, ciclista Team Vorarlberg: He allargat la prorroga amb un gol d’or. He aconseguir més o menys el que volia i vull gaudir de l’any i fer-ho el millor possible. La motivació està pels núvols, la veritat.


Adrià Moreno forma part del grup de corredors que correrà les proves més importants per l’equip. A curt termini les Copes de França professionals, amb presència de corredors com Arnaud Demare, i proves UCI Continental 2 o el mateix Tour d’Àustria, gran objectiu de la formació austríaca i amb presència d’equips de primer nivell mundial, a banda de ser unes bones curses aparador. Adrià Moreno assoleix el rol de gregari, treballant per l’esprinter Filippo Fortin, ex Cofidis, i Alexis Guerin, l’home per a les classificacions generals.

Adrià Moreno, ciclista Team Vorarlberg: Ajudar a l’esprinter i estar, sobretot, al costat el líder per la classificació general i quan aquest últim no estigui al 100%, jo agafar el seu rol i aconseguir bons resultats per l’equip. I també adaptar-me a la categoria, perquè tinc experiència però no he fet tantes curses amb professionals. Però crec que serà ràpid.

 

x