Diego Méndez, nou director esportiu del CN Olot

El fins ara encarregat de la secció de natació del Club Natació Olot, Diego Méndez, és també, des de fa unes setmanes, el director esportiu de totes les seccions del Club. L’entitat olotina ha decidit fer un canvi en el seu organigrama i homogeneïtzar el lideratge de les diferents seccions esportives i amb l’objectiu de millorar en l’organització i relació entre esportistes.

Diego Méndez, director esportiu Club Natació Olot: Aquest nou càrrec significa la confiança del club que té amb mi i n’estic molt agraït. I la qüestió és intentar ajudar a organitzar i coordinar el conjunt de les seccions, mantenir el bon rendiment i a poder ser millorar-lo.

Diego Méndez va arribar al club fa gairebé quatre anys i amb el pas del temps s’ha anat convertint en una peça clau pel club. En aquest nou càrrec, Méndez es proposa treballar per formar més esportistes en algunes disciplines i augmentar les diferents bases.

Diego Méndez, director esportiu Club Natació Olot: Depenent de cada esport són objectiu diferent. L’objectiu principal és tenir una bona base, com ha tenim en algunes seccions però en d’altres fer-les créixer, fins a arribar a absolut. En natació tenim un bon equip de base, però hem de millorar en la secció de waterpolo. En la de tennis ha crescut molt en els últims anys. I en atletisme i triatló tenim un gra  rendiment, per podem seguir millorant els equips de base.

Diego Méndez es mostra agraït per la oportunitat que li ha concedit un club que, assegura, ha estat i és i ha de continuar sent important i que gaudeix d’una bona salut.