El festival Planestueja’t incorpora Sopa de Cabra al cartell d’enguany, on comptaran amb els artistes que hi havien d’actuar el 2020

En una roda de premsa telemàtica, l’alcalde de Les Planes d’Hostoles Eduard Llorà va donar pas a un vídeo on els mateixos artistes que seran aquest any al Planestiueja’t van presentar el festival. La sorpresa? Sopa de Cabra, que s’incorpora als artistes que ja es van anunciar l’any passat i seran els caps de cartell amb “Gira ben endins 30 aniversari”.

Josep Thió, guitarrista i compositor Sopa de Cabra: És un luxe tocar prop de casa. Recordo molts estius a Les Planes.

El festival començarà el dia 26 de juny amb la nostàlgia i el rock de Sopa i acabarà el 28 d’agost amb el soul de Monica Green.

Entre mig, cada dissabte d’estiu, passaran per la pista poliesportiva del poble Roger Mas, Gema 4 o el Cor Geriona, entre d’altres. Enguany no es podran utilitzar espais emblemàtics del festival com el Mas Vedruna, però l’alcalde creu que, tot i així, es mantindrà la màgia de la natura fusionada amb la cultura de la qual es fa bandera el Planestiueja’t.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Crec que el lloc on es fa, de cara a l’estació de tren, també té la seva màgia per nosaltres. A més, és un espai on hi podrem fer cabre molta gent seguint les mesures sanitàries que es dictin en aquell moment concret.

La festa familiar solidària d’enguany tornarà a destinar beneficis a la Fundació Albert Bosch, i es durà a terme a l’àrea de pícnic La Parada el 31 de juliol a partir de les 15:30h i hi acttuaran Xiula i Di-versiones.

Les entrades per tots els concerts ja estan a la venda a la pàgina web www.planestiuejat.cat. També es pot fer la compra on line a través de Turisme Garrotxa o, en els propers dies, físicament a l’estanc del poble i a la llibreria Serra.