El Grup de Joves de Creu Roja La Garrotxa exposa el Projecte Lona

El Projecte Lona és la iniciativa que els i les joves de la Creu Roja han treballat durant el transcurs de la pandèmia per a ser col·locats a la façana de l’antic hospital d’Olot. No ha estat fàcil, segons els integrants, de seguir a peu de lletra totes les propostes, tot i així, finalment han aconseguit poder-ho finalitzar de forma òptima.

Tània Roura, integrant del Grup de Joves de Creu Roja La Garrotxa: “En les lones s’hi poden observar diferents imatges de la nostra ciutat. Hi apareixen diverses frases que exposen com anirà evolucionant el canvi climàtic en cas de no aturar-lo a temps”

Marta Puigferrer, tècnica de Projectes de Voluntariat de la Creu Roja: “Són sis lones que parlen una mica del canvi climàtic. Endemés, hem treballat conjuntament amb l’arxiu històric, amb un ex integrant, en Ramon Buxó, el qual també ens ha ajudat en les fotografies. També amb un meteoròleg que ens ha ajudat una mica vers aquesta evolució climàtica de la ciutat”.

Les lones estaran penjades fins a finals del pròxim mes d’abril i donaran veu a aquesta iniciativa de les tantes que ha exposat Creu Roja en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible.