Un roure de grans dimensions cau a sobre un vehicle a l’aparcament de la Font de la Moixina

Aquest mateix matí, al voltant de 3/4 de 8 del matí, un roure de grans dimensions ha caigut a sobre d’un vehicle estacionat a l’aparcament de la Font de la Moixina. Tres dotacions de bombers s’han desplaçat a la zona per poder talar l’arbre. De moment, es desconeixen les causes de la caiguda. Per sort, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Josep Morató, propietari del vehicle: Estic rehabilitant una masia i just deixo el cotxe aquí perquè a la masia no hi tinc espai. Arribo al matí, a 2/4 de 8, deixo el cotxe i vaig al lloc de treball que està a 5 minuts. De sobte sentim un fort soroll i el clàxon d’un cotxe i uns companys meus han vingut també corrents per veure que no hagués passat res i hem vist l’arbre que havia caigut a sobre. Jo feia menys de deu minuts que havia sortit del cotxe.